Kleurplatenwedstrijd Sinterklaas

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer een bezoek brengen aan ons prachtige dorp en wel op zaterdag 25 november. Dit jaar maken wij het extra feestelijk met een Doldwaze Sint & Pieten Ballonnenshow!

Om 10.00 uur komen de Sint en zijn Pieten met toepasselijk vervoer aan bij ’t Wâldhûs. Vanaf daar gaan we, via de Merkebuorren, Welfingstrjitte en Mr. Geertswei, met z’n allen in een feestelijke optocht naar de Swingel, zodat iedereen in Wijnjewoude kan mee genieten van dit vrolijke feest! We zouden het geweldig vinden als iedereen met een prachtig versierde fiets met de optocht meedoet!

En natuurlijk komen ook jullie creatieve talenten weer aan bod bij de kleurplatenwedstrijd! De kleurplaten zullen op de scholen, Peuterspeelzaal, bij de Spar en Bakkerij van der Molen worden gebracht. Jullie kunnen deze vóór 24 november inleveren op jullie school of bij de Bakker of de Winkel.

Tot 25 november!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *