ODV introduceert kledinglijn

Ben je toe aan een nieuwe sportoutfit? Dan is dit het moment, want ODV heeft een kledinglijn samengesteld, bestaande uit mooie kleding van het merk Jako. De kledinglijn bestaat uit zowel een Junior- als een Senior-serie en enkele functionele (rug)tassen.

Je kunt de nieuwe kleding bekijken en bestellen via www.vvodv.nl/odv-kleding. Je kunt de kleding vanavond, vrijdag 10 november van 19.00 tot 20.00 uur komen passen in de ODV-kantine. Als je daarvoor niet in de gelegenheid bent, dan kan dit ook bij Veneboer Sport2000 in Drachten. Om je bestelling te plaatsen, reken je deze daar van te voren af aan de kassa. Het ODV-logo wordt gratis op alle kleding (behalve sokken) geplaatst, wil je ook een rugnaam dan kost dit € 5,-.

Sinterklaasactie
Voor de snelle beslissers heeft v.v. ODV een speciale Sinterklaasactie:

KOOP NU EEN ZIPTOP ÓF VEST MET POLYESTERBROEK EN KOUSEN, INCL. RUGNAAM EN ODV-LOGO, EN PROFITEER VAN RUIM 15% KORTING!

Zeker weten dat jouw spullen vóór dinsdag 5 december geleverd worden? Plaats je bestelling dan uiterlijk zaterdag 18 november. Alle logo’s en rugnamen moeten namelijk nog worden geplaatst.

Heb je nog vragen over de actie of het bestelproces? Neem dan contact met ons op via penningmeester@vvodv.nl.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *