Buitenschoolse opvang Wijnjewoude

De BSO van kinderopvang Esther is op drie middagen geopend, we ontdekken en spelen met een thema maar er is ook voldoende ruimte voor eigen spel, ontspanning, buiten spelen. We zijn geopend op dinsdag en donderdag vanaf 14.00 uur en op vrijdag vanaf 12.00 uur. Zoekt u nog opvang informeer naar de mogelijkheden of kom op afspraak een keer kijken. De kinderen worden opgehaald bij de scholen en gaan dan naar De Telle. We spelen en knutselen met een thema, elke middag is er een leuke activiteit, maar ook volop ruimte om zelf fijn te spelen. Zoekt u ook professionele opvang voor uw zoon of dochter informeer naar de mogelijkheden of kom gerust een keer kijken.
√ voor kinderen van 4 – 12 jaar
√ heerlijk spelen met leeftijdsgenoten
√ voldoende spel- en knutselmateriaal voor binnen en buiten
√ kinderen kunnen lekker bijkomen na een drukke schooldag
√ professionele leiding

Informatie
Voor aanmelden of meer informatie kijk op www.kinderopvangesther.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *