Bericht van Plaatselijk Belang

Enquête Dorpsspiegel thuisbezorgd
Voor de gemeente en zeker ook voor Plaatselijk Belang is het van groot belang om te weten hoe dorpsgenoten over ons dorp denken. Wat gaat er goed en vooral ook, wat zou er verbeterd kunnen worden. Het gaat dan om allerlei aspecten van leefbaarheid. Als PB bepalen we onze speerpunten op basis van de onderwerpen die het dorp zelf aandraagt. Daarom is het zo belangrijk dat veel dorpsgenoten de enquête dorpsspiegels invullen.

Inmiddels heeft de gemeente een steekproef getrokken met voldoende inwoners in alle leeftijdsgroepen boven 18 jaar. Als u tot de steekproef behoort brengen wij de vragenlijst persoonlijk bij u langs in de eerste week van februari. We vragen u de lijst anoniem in te vullen en halen deze een week later weer bij u op. Tot 15 februari kan iedereen de vragenlijst Dorpsspiegels ook nog online invullen op www.dorpsspiegels.nl/vragenlijst.

Klachten openbare ruimte
De ‘openbare ruimte’ is een verzamelnaam voor de plekken die wij allemaal gebruiken. Bijvoorbeeld straten, wegen, pleinen, sportvelden en parken. Is er iets in de openbare ruimte niet in orde, zoals bijvoorbeeld een storing in de verlichting of een stoeptegel is kapot, doe dan zelf een melding openbare ruimte bij de gemeente. Dat kan eenvoudig online, maar ook kunt u de gemeente bellen.

Meld uw verhuizing
Bent u in de afgelopen tijd verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen, meld dit dan a.u.b. aan Plaatselijk Belang, zodat wij ons ledenbestand actueel kunnen houden. Bent u recent in Wijnjewoude komen wonen en heeft u vragen over Plaatselijk Belang of het dorp, kom dan naar ons inloopspreekuur of neem contact op. We komen graag bij u langs om kennis te maken. Bel 0516 480 562 of mail naar pbwijnjewoude@gmail.com.

Groenbrengpunt Ureterp
Geopend op zaterdag 10 februari van 9.00 – 13.00 uur.

Inloopspreekuur PB
Dinsdag 13 februari van 19.00 – 19.30 uur in de Swingel.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *