Fietsfeest bij Meinsma Fietsen

Het is Meinsma Fietsen uit Wijnjewoude weer gelukt om plaatselijk en provinciaal winnaar te worden in de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2018!

Ter ere van deze eervolle vermelding wordt er weer een fietsfeest georganiseerd met een mannenavond, een ladiesnight en twee actiedagen op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart a.s.

De mannenavond wordt gehouden op donderdag 22 maart en begint om 20.00 uur. Alle mannen zijn welkom en kunnen deze avond genieten van live muziek en tal van activiteiten. Met een beetje inspanning kan er een nieuwe herenfiets gewonnen worden.

Dames zijn van harte welkom op de ladiesnight die gehouden wordt op vrijdag 23 maart om 20.00 uur. Ook zij worden verwend deze avond, kunnen van alles doen en bekijken en maken kans op een nieuwe damesfiets.

Tal van elektrische fietsen staan vrijdag 23 en zaterdag 24 maart klaar om geprobeerd te worden tijdens de opstapdagen. U kunt naar hartenlust proberen, bekijken en informatie en advies krijgen over de verschillende mogelijkheden van de fietsen. Onder het genot van koffie en gebak kunt u gezellig bijpraten. Kinderen zijn ook van harte welkom. Voor hen staat er een springkussen en ballenbak klaar. Mooie acties en leuke activiteiten maken het deze dagen zeker waard om langs te gaan!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *