Kleintje zorg- en welzijnsmarkt in gemeentehuis Beetsterzwaag

Wordt u ouder en wilt u weten wat u zelf kunt doen om langer in uw eigen huis te kunnen blijven wonen? Heeft u een nare gebeurtenis meegemaakt en wilt u daarover met iemand praten? Wilt u weten welke activiteiten er zijn voor jongeren en ouderen in uw dorp?

Informatie en advies
Kom woensdag 14 maart 2018 naar het ‘Kleintje zorg- en welzijnsmarkt’ in het gemeentehuis in Beetsterzwaag! Hier vindt u veel informatie over de WMO, jeugdhulp, maatschappelijk werk, jongeren- en ouderenwerk, budgetadvies en informatie over hulpmiddelen om langer thuis te blijven wonen.

Het Gebiedsteam van de gemeente, Timpaan Welzijn en Humanitas staan deze dag voor u klaar. U kunt langs de kraampjes lopen, informatie verzamelen en uw vragen stellen aan de medewerkers en vrijwilligers. In de raadzaal zijn diverse activiteiten waaraan u kunt meedoen.

Van 09.00 tot 17.00 uur kunt u het ‘Kleintje zorg- en welzijnsmarkt’ bezoeken in het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 in Beetsterzwaag. Koffie/thee en wat lekkers staan voor u klaar. Graag tot ziens!

Week van Zorg en Welzijn
Het ‘Kleintje zorg- en welzijnsmarkt’ wordt georganiseerd tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Meer informatie hierover vindt u op www.zorgpleinnoord.nl/week-van-zorg-en-welzijn/.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *