Kunstenaars gezocht

In het Pinksterweekend op 19, 20 en 21 mei 2018 organiseert Kunst in Opsterland de Open Atelierroute met overzichtstentoonstelling in het Witte Kerkje in Hemrik. In de week ervoor, van 14 tot en met 18 mei, kunnen schoolklassen workshops volgen in grote tenten in het speelbos Sparjebird bij Hemrik tijdens de Kunstweek. Ook de eindresultaten daarvan zullen in dat weekend te zien zijn.

Ben jij kunstenaar in Opsterland en vind je het leuk om mensen over je kunst te vertellen en je werkplaats en je kunst te laten zien, beantwoordt dan snel onze oproep door je in te schrijven! We zouden het extra leuk vinden als je ook een gastkunstenaar in je atelier zou uitnodigen.

Als je mee zou willen doen met het geven van workshops in de kunstweek in Sparjebird, stuur ons dan een mailtje, ook als je daar wat meer informatie over zou willen. Bovendien is de inschrijving voor onze Kunstmarkt (9 september 2018) al geopend!
Meer informatie en de voorwaarden voor deze evenementen vind je op onze site: www.kunstinopsterland.nl. Hier kun je ook een lijst vinden van kunstenaars in de gemeente Opsterland; vermelding van je naam en website is gratis voor kunstenaars!

Je kunt ook mailen naar de werkgroep: kunstinopsterland@hotmail.com

Werkgroep Kunst in Opsterland:
Leo Maarleveld, Nynke Venema, Corina Blom, Geertjan Plooijer, Marieke van Leeuwen en Mathilde Hemmes.

Activiteitenplan Kunst in Opsterland 2018:
14-18 mei: Kunstweek met workshops voor basisschoolleerlingen in speelbos Sparjebird, Hemrik.
19-21 mei: Open Atelierroute met overzichtsexpo in Witte kerkje, Hemrik.
9 september: Kunstmarkt met extra activiteiten in bos Sparjebird, Hemrik.
28-29 dec: NIEUW: Midwinterexpo/evenement in It Damshûs, Nijbeets.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *