Meinsma Fietsen wint opnieuw

Wij zijn voor het tweede jaar achter elkaar plaatselijk en provinciaal winnaar geworden in de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar. Heel hartelijk bedankt voor uw stem! 424 personen hebben op ons bedrijf gestemd en ons gewaardeerd met gemiddeld een 9,12! Het stemt ons blij en dankbaar dat u ons zo weet te waarderen.

Omdat we provinciewinnaar zijn geworden, zijn we ook finalist in de landelijke ‘Tweewieler van het Jaar’-verkiezing. We worden door de vakjury bezocht (onder meer voor een gesprek met eigenaar Hans Meinsma), er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en we krijgen bezoek van een Mystery Shopper die rapport uitbrengt. Op basis van al deze facetten wordt de uiteindelijke de tweewielerwinkel van het jaar 2018 gekozen. Deze wordt bekendgemaakt op 4 maart tijdens Bike Motion. Voor zowel de gemeentewinnaars als de provinciewinnaars is er dan extra aandacht. We laten u na 4 maart weten wat de uitslag is van de landelijke verkiezing.

Ter ere van deze eervolle vermelding houden wij weer een fietsfeest met een mannenavond, een ladiesnight en een actiedag op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart a.s.

Save the date!

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Onze Hartelijke gelukwensen met de uitverkiezing tot zowel provinciale als plaatselijke Tweewielerwinkel van het Jaar.

    Henk Meinsma en Jan Meinsma, wij zij de Meinsma stamboom aan het op stellen waaruit ons is gebleken dat, we geen hoewel geen naaste familie zijn, wel van de zelfde Meinsma afstammen die in 1812 deze naam aannam.

    Wij zullen later dit jaar contact opnemen voor ons nog ontbrekende informatie.

    Met Hartelijke groet,mede namens Jan,

    Henk Meinsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *