NL Doet zoekt chauffeurs

In het kader van NL Doet organiseert het SWAL (Samen Weven Aan het Leven) dit jaar weer een activiteit op vrijdagmiddag 9 maart a.s. De samenwerkende organisaties zoeken chauffeurs die op deze middag een autoritje van ongeveer een uur in de omgeving met gasten willen maken. De gasten mogen de route bepalen.

En we zoeken gasten: mensen die niet of nauwelijks buiten de deur komen. U mag uzelf opgeven. Als u iemand anders wilt opgeven, dan graag eerst overleggen met diegene. De chauffeurs zoeken in de week ervoor contact met de gasten om afspraken te maken voor het ophalen.

Na dit autoritje is er een gezellig samenzijn in MFC de Swingel, Meester Geertswei te Wijnjewoude. Daar wordt men rond 15.00 uur verwacht voor koffie/thee met wat lekkers, een hapje en een drankje. De middag zal ongeveer om 16.30 uur worden afgesloten, waarna de chauffeurs hun gasten weer naar huis brengen.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden De chauffeurs rijden op vrijwillige basis, er is geen reiskostenvergoeding. Deze activiteit is gericht op mensen uit Ureterp, Wijnjewoude, Bakkeveen, Frieschepalen en Siegerswoude.

Opgeven uiterlijk 1 maart a.s. bij Mathilde Krijgsheld
Telefoon: 0512-785391
Email: mathildekrijgsheld@gmail.com

Graag doorgeven:
 naam, adres, mailadres en telefoonnummer chauffeurs
 naam, adres en telefoonnummer gasten

We hopen dat het weer een geslaagde middag wordt.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *