Rabobank Clubkas Campagne 2018

Rabobank Drachten Friesland Oost organiseert drie verenigingsavonden voor haar verenigingen en stichtingen. Tijdens deze informatieve avonden nemen wij u mee in het thema ‘vinden en binden van vrijwilligers’. Daarnaast informeren wij u over de Rabobank Clubkas Campagne welke op 15 februari van start gaat.

De locaties en data van de avonden zijn als volgt:
* 15 februari 2108, 19.30 uur Barontheater Opende
* 20 februari 2018, 19.30 uur Rabobank Drachten (hoofdkantoor)
* 22 februari 2018, 19.30 uur It Maskelyn Hurdegaryp

Rabobank Clubkas Campagne
In 2017 organiseerde de bank de Rabobank Clubkas Campagne: een eigentijdse en bijzondere vorm van financiële ondersteuning voor het verenigingsleven. Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij de bank en gevestigd zijn in het werkgebied, kunnen deelnemen aan deze campagne. De leden van de bank stemmen in juni op hun favoriete clubs. Iedere stem is geld waard en de totale bijdrage helpt clubs hun doelen te realiseren.

Meer dan 150 verenigingen deden vorig jaar mee en bijna 3000 leden van de bank brachten hun stemmen uit. De clubs mochten meer dan € 70.000 verdelen. Smelne’s Erfskip werd de grote winnaar en haalde bijna €2.400 op. In 2018 stelt de bank € 90.000 beschikbaar.

Is uw vereniging/stichting klant bij Rabobank Drachten Friesland Oost en wilt u meer weten over het thema en de Rabobank Clubkas Campagne? Meld u dan snel aan via communicatie.dfo@rabobank.nl. Geef de naam van uw vereniging, de locatie van uw keuze en het aantal personen (max. 2) aan ons door. Aanmelden kan tot maximaal één dag van tevoren.

Meer informatie: rabobank.nl/dfo.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *