Gezelligheid voor gevorderden met NLDoet

Het was opnieuw een gezellige middag voor de senioren uit Opsterland. Afgelopen vrijdag 9 maart maakten ongeveer 80 ouderen met de auto een ritje in de omgeving. De deelnemers waren afkomstig uit Ureterp, Beetsterzwaag, Frieschepealen, Wijnjewoude, Bakkeveen en Gorredijk. Ze mochten zelf aangeven waar het ritje heen zou gaan. En zo kwamen ze weer eens langs de vertrouwde plekjes van weleer.

De vrijwillige chauffeurs waren medewerkers van Rabobank, van het Gebiedsteam van de gemeente Opsterland en anderen die hun vrije vrijdagmiddag op deze wijze een zinvolle invulling gaven. Tegen drie uur kwamen de Opsterlandse toerrijders bij elkaar in De Swingel, waar weer andere vrijwilligers klaar stonden met een lekker kopje koffie met heerlijke koek van bakkerij van der Molen. En later op de middag natuurlijk het borreltje en het glaasje advocaat.

De organisatie van dit NLdoet-evenement was in jaarlijks handen van SWAL (‘samen weven aan het leven’) waarbij verschillende organisaties in Ureterp en omstreken, zoals de Zonnebloem, ANBO, het Rode Kruis en de kerken samen activiteiten voor senioren organiseren.
Het was weer zeer geslaagd allemaal! Alle vrijwilligers zeer bedankt!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *