Jaarplanning Kom Erbij

Gezellige muzikale avond op zaterdag 31 maart 20.00 uur in de Swingel
Elders in de Bân vindt u uitgebreide informatie over deze avond waar de trekzak de hoofdrol speelt. Er kan in ieder geval meegezongen worden en de toegang is gratis.
Wij van Kom erbij bieden ons aan om u te brengen als u moeilijk loopt of om een andere reden liever met de auto wordt gebracht. Zie de nuttige informatie voor telefoonnummers.

Naar aanleiding van onze Nieuwjaarstoast
Er is ondertussen gestart met één van de initiatieven en wel verbinding tot stand brengen tussen onze gasten en de basisschool leerlingen. Tijdens onze Paasochtend, 26 maart, komen de groepen 2 en 8 van It Twaspan en Votum Nostrum met ons “koffiedrinken”. We gaan voor de traditie, dus houden we contact met de basisscholen en de peuterspeelzaal.

Jaarplanning
We hebben voor dit jaar de koffie ochtenden op de maandag vastgelegd. En wel: 26 maart, 23 april, 28 mei, 25 juni, 23 juli, 27 augustus, 24 september, 22 oktober, 19 november en 17 december.

Koffieochtend 26 maart 2018
Deze ochtend staat in het teken van Pasen en voorjaar. Voor de liefhebbers zorgen we voor alles wat nodig is om een Paascreatie te maken. Natuurlijk zijn ook altijd de spellen aanwezig. Langs deze weg wensen we iedereen alvast een vrolijk Pasen.

Nuttige informatie
Iedereen is welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur en voor vragen kun je altijd bellen met Alie 0516 – 481307 of Lydia 06-37552518. Denk je aan de financiële bijdrage van € 2,-? Bovendien geldt altijd, ben je slecht ter been en wil je wel graag komen, we halen je en brengen je weer thuis! Gewoon bellen!

Tot dan, of eerder in de buurt!
Namens werkgroep Kom erbij, Lydia Huisman

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *