Nieuws van de Zonnebloem: Het was weer gezellig in de Stripe!!!

Dinsdag 20 februari kwamen 109 deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Ureterp e.o. naar Hotel Restaurant de Stripe in Wijnjewoude.
Iedereen kon voor de deur uitstappen waar men werd opgevangen door vrijwilligers die de deelnemers indien nodig, naar binnen begeleiden.
Voor de rolstoel gebonden personen, belangeloos door taxi v.d.Wal/Kort vervoerd, was een tafel vlakbij het buffet gereserveerd.

Na een openingswoord van onze voorzitter Albert de Vries werd de soep, er was keuze uit 2 soorten, aan tafel geserveerd.

De medewerkers van de Stripe hadden intussen het warm/ koud buffet klaar gezet. De meeste gasten wisten het buffet meerdere malen te vinden om hun bord te vullen. Het diner werd afgesloten met verschillende soorten desserts aan tafel.Na een gezellig samenzijn bedankte onze voorzitter de fam. De Vries van de Stripe en hun medewerkers voor de gastvrije ontvangst en het voortreffelijke buffet. Ook bedankte hij de vrijwilligers. Dankzij hen konden zoveel personen van deze avond genieten.

Namens de Zonnebloem afd. Ureterp e.o.
Antje Berga.,

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *