Passie zangdienst

In de stille week, op woensdagavond 28 maart bent u van harte welkom bij een muzikale passiedienst, verzorgd door christelijk gemengd koor ‘Looft den Heer’ Wijnjewoude.
Het wordt een korte koor- en samenzangdienst. Het koor zingt enkele liederen uit de Passie-cantate Lam Gods. In samenzang worden bekende passiekoralen gezongen. Eigentijdse teksten over de betekenis van het lijden van Christus wisselen de zang af.

De cantate Lam Gods vormt het eerste deel van het Oratorium “Van Liefde Ongekend”, dat ook een paasdeel kent met als titel Christus is waarlijk opgestaan. De liederen zijn van tekstdichter Hans de Ruiter (1938), dirigent en organist Johan Bredewout (1959) schreef de muziek.

U bent hartelijk uitgenodigd.
Woensdag 28 maart, aanvang 19.30 uur.
Merkebuorren 34, Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *