Waldhûs weer proper na NLDoet

Op meerdere plekken in het dorp werden zaterdag activiteiten georganiseerd in het kader van NLDoet. Zo waren vrijwilligers samen bezig bij de volkstuinvereniging, de speeltuin aan de Russchenreed, de Swingel, de ijsclub en It Twâspân.

Bestuursleden van Plaatselijk Belang lieten zich niet uit het veld slaan doordat de aangevraagde bijdrage niet werd toegekend en gingen gewoon toch aan de slag bij It Wâldhûs. Boeidelen werden schoongemaakt en coniferen gemodelleerd. De activiteit werd afgesloten met een gezamenlijke lunch met soep en broodjes met de bewoners van It Wâldhûs.
Foto’s van andere NLDoet activiteiten van afgelopen zaterdag zijn van harte welkom!

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *