WEN Stap voor Stap maart 2018

WEN avond donderdag 8 maart
Zowel leden als belangstellenden van Wijnjewoude Energie Neutraal worden uitgenodigd voor deze boeiende avond, die bol staat van actuele ontwikkelingen, waar we graag met het dorp over willen praten en beslissen. Want de echte vraag blijft steeds ‘Hoe denken we samen Wijnjewoude energie neutraal te gaan maken?’.
Het is tevens de officiële ledenvergadering 2018. Er staan dus ook enkele plichtplegingen op de agenda. Denk aan jaarverslagen, financiële verantwoording en een jaarplan.
Je kunt de betreffende stukken vinden op www.wen.frl.

Met het HELE dorp naar een groene toekomst!
Onder dit motto is Wijnjewoude koploper en pilot in de Friese Energie Strategie. Het betekent dat we als dorp nieuwe wegen inslaan. Wegen, waarvan de meeste nog begaanbaar gemaakt moeten worden. De betrokkenheid van vele dorpsgenoten is daarbij van grote betekenis. Daarom wisselen we graag op 8 maart met jullie van gedachten over o.a. besparing, zonne-energie, opslag etc.
Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Jacqueline Cramer beschermvrouwe WEN
Voormalig minister van milieu, mevrouw Jacqueline Cramer heeft besloten zich als beschermvrouwe aan WEN te verbinden. Haar motivatie is dat ze ons initiatief van onderop een echte kans gunt. Juist in een wereld waarin burgerinitiatieven te vaak aanlopen tegen bestaande culturen en regelgeving van instituties en grote bedrijven. WEN voelt zich enorm gesteund door de deskundige betrokkenheid van mevrouw Cramer. Ook geeft zij als hoogleraar duurzaamheid en innovatie een goede ingang naar de wetenschappelijke wereld.
Het hele bericht vind je op www.wen.frl

(Ver)bouwplannen? WEN biedt gratis energetisch bouwadvies!
Overweeg je te gaan verbouwen? Of denk je aan een aanbouw of zelfs nieuwbouw? Dan wil je dat wellicht zo betaalbaar en energievriendelijk mogelijk (laten) uitvoeren. Het is dan slim om -als start van je oriëntatie- een afspraak te maken met onze WEN-adviseur Tjalling Reitsma.
Tjalling heeft veel bouwkundige en energie-technische kennis en ervaring. Als adviseur wil hij graag met je meedenken zodat je tijdig goede beslissingen kunt nemen en niet naderhand spijt krijgt van gemaakte keuzes. Tjalling’s advies is gratis voor WEN leden. Voor een afspraak bel 06-82092400. Om lid te worden van WEN ga naar www.wen.frl

Heb je vragen of opmerkingen? We horen het graag!
WEN inloopspreekuur: Donderdag 5 april van 19.00 – 19.30 uur in MFC de Swingel

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *