Het nieuwe tennisseizoen

De banen weer klaarmaken voor het nieuwe seizoen was dit jaar wat lastig. Nieuw gravel op de banen brengen, met een snijdende oostenwind met vrieskou, dat hadden we nog niet vaak gehad. Op het moment dat je dit leest, is het gelukkig lekker weer en liggen de banen er weer speelklaar bij. Het nieuwe seizoen lonkt.

Dit jaar bestaat onzee club ‘Weningewalde’ 25 jaar! Dit vieren we op zaterdag 22 september. Houd de berichtgeving in de Bân en op de website hiervoor in de gaten!

Vanaf dinsdagavond 3 april gaan de lessen ook weer los. We hebben een nieuwe trainer: Tom Vink. We hebben er veel vertrouwen in dat hij zijn enthousiasme goed kan overbrengen op onze leden. Als je (nog) geen lid bent en je bent nieuwsgierig, kun je altijd langskomen bij de baan en 2x gratis meetrainen!

Uiteraard doen we ook mee met de activiteiten rond ‘Midjier Wynjewâld’, op vrijdag 29 en 30 juni. Een prachtig initiatief, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de voedselbank.

We hopen op een mooi seizoen. Als je meer wilt weten en/of lid wilt worden, kom naar de baan of neem contact op met Diny Bouma (tel. 06-33180272) of Anne Muller (0516-481351).

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *