Taart voor Klaasje en Ruurd

De actie van supermarkt Wynjewâld heeft een eerste winnaar opgeleverd. Bij de supermarkt staat een bus waarin je een kaartje kunt doen om iemand te nomineren voor de taart van de maand. De eerste gelukkigen waren Ruurd en Klaasje van der Woude, genomineerd door Henk Janssen.

Henk: ”Een leuke actie van de supermarkt. Toen ik ervan hoorde, dacht ik: ‘Die eerste taart is voor Klaasje en Ruurd’. Zij zetten zich altijd zo enorm in voor het dorp en vooral door die twee draait De Swingel door, ook al zijn er geen betaalde krachten meer om het werk te doen. Geweldig wat zij voor elkaar krijgen!” En zo kon hij hen vanmiddag feliciteren én complimenteren.

Stien van supermarkt Wynjewâld: “Fijn dat deze eerste taart zo goed terecht is gekomen. Maar klanten kunnen nog steeds mensen nomineren. De bus blijft in de winkel staan met de kaartjes erbij. En elke maand gaat er een taart uit. Deze publieksactie houden we er in!”

Volg Supermarkt Wynjewâld op facebook.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *