ODV – Opende

Wedstrijdsponsor: Hotel Restaurant de Stripe
Ruststand: 1 – 1
Eindstand: 1 – 2

Dit was de wedstrijd waarin het moest gebeuren. Alleen de winst telde voor ODV. Door te winnen kon men de nacompetitie ontlopen. Helaas was het eindresultaat niet zoals van te voren bedacht. De 1e 20 minuten was ODV de beteren ploeg. Opende kwam er niet aan te pas. ODV kwam door Simon, een perfect voorgegeven bal van Robin Roffel werd prachtig door hem ingekopt, dan ook terecht op een 1-0 voorsprong. Blijkbaar was dit het sein aan de tegenstander om uit de schulp te kruipen. In de 37e minuut komen ze er met een counter goed uit en kan op simpele wijze de 1-1- worden binnen getikt. Tot aan de rust gebeurd er verder niet zoveel meer.
Na de pauze probeert ODV het wel maar het is net of alles op slot zit. Omdat de 1-1 voor ODV niks helpt wordt er steeds meer risico genomen. Ook komen er verse krachten binnen de lijnen om toch maar de volle winst te pakken. Helaas pakt dit op ca 10 minuten voor het einde verkeerd uit. Wederom een counter van Opende wat wordt omgezet in de eindstand 1-2. Ze proberen nog van alles maar helaas mocht het niet meer baten. Opende raakt nog een keer de paal en ODV nog een keer de lat maar in de stand komt geen verandering meer.
Een teleurstellende middag.

ODV moet nu op 9.6 in 1 wedstrijd trachten in de 4e klasse te blijven.
ODV moet dan spelen tegen de winnaar van de wedstrijd Holwerd (periode winnaar 5C) Ouwe Syl (periode winnaar 5B). De wedstrijd Holwerd-Ouwe Syl wordt op 2-6 gespeeld in Holwerd.
Tegen wie ODV speelt ( Dit wordt een uitwedstrijd) is dus pas op 2-6 bekend. Wij houden u op de hoogte.