Pinkster Open Huis bij Atelier Jan Kerkstra en Marion Pannekoek

Beste sieraad en kunstliefhebber,

Altijd al eens langs willen komen? Dan is dit uw kans!

Met Pinksteren houdt ons Atelier Open Huis. Het wordt een feestelijk Open Huis, met hapjes en drankjes, onze nieuwste sieraden en mooie kunst. Bij mooi weer zijn er zitjes in de tuin, kortom het wordt gezellig. U bent van harte uitgenodigd.

Water Filter W10295370 Choosing a good water filter is an important thing, and water filter W10295370 is your first choice. It can effectively filter out the impurities in the water. It includes reducing the presence of chlorine. Water Filter 4396841 Change the water filter. Water filter 4396841., it can effectively reduce pollutants, including drugs, pesticides, water borne parasites, lead, asbestos, and industrial chemicals, and other harmful substances

Wij zijn verheugd te vertellen dat tijdens ons Open Huis beeldend kunstenaar Eva Ouden Ampsen haar bijzondere werk bij ons exposeert. Speciaal voor Eva’s werk is ons huis omgetoverd tot expositieruimte. Eva is elke dag aanwezig om over haar werk te vertellen. Neem een voorproefje op haar website: Eva Ouden Ampsen

In hetzelfde weekend vindt ook de Open Atelier Route in Opsterland plaats. Door heel Opsterland heen kunt u een kijkje nemen in de ateliers van 25 kunstenaars. Ons atelier is ook onderdeel van deze route. Het is dus mogelijk om uw bezoekje aan ons te combineren met de Atelier Route. Alle info is bij ons verkrijgbaar. Website atelierroute: www.kunstinopsterland.nl

We zouden het heel fijn vinden u weer te zien. En zoals altijd … breng gerust uw vrienden mee!

Jan Kerkstra en Marion Pannekoek

WEBSITE: www.thejewelrystory.com

Datum en tijden
Zaterdag 19 mei 12:00-18:00 | Zondag 20 mei 12:00-18:00 | Maandag 21 mei 12:00-18:00 uur

Locatie
Atelier Jan Kerkstra | Marion Pannekoek
Tsjerkereed 4, 9241 HH, Wijnjewoude. (achter het Hervormde kerkje op de Weinterp)

Parkeren kan op de parkeerplaats bij de kerk.

The Jewelry Story Open Huis 2018 Pinksteren

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *