Wordt Meinsma de beste?

Vanaf zaterdag 14 april presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van ‘De beste van Nederland’. In dit dynamische tv-programma van productiebedrijf Stay in Touch Media gaat Ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste beautysalons van Nederland. Vervolgens komen onder meer de beste delicatessenwinkels en de leukste dansscholen van het land aan bod.

De aflevering waarin de fietsspecialisten het tegen elkaar opnemen is morgen, zaterdag 5 mei ca. 16.00 uur bij RTL4. In deze aflevering gaat Meinsma Fietsen de strijd aan.

Stemmen
Het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op zaterdag 14 april ca. 16.00 uur op RTL 4 met de strijd tussen de beste beautysalons van het land. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. De poll opent op vrijdag 13 april om 12.00 uur en sluit op maandag 4 juni om 12.00 uur.

Bekendmaking winnaars
De winnaars van de verschillende branches worden op maandag 4 juni om 19.00 uur bekend gemaakt in een live- uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland: https://www.facebook.com/debestevannederland.

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *