Bericht van Plaatselijk Belang

Het dorpsfeest is begonnen! De organisatie heeft weer een fantastisch, afwisselend programma samengesteld waar voor iedereen iets te beleven valt. Zo staat op zaterdag van 14:00-18:00 de familiemiddag opnieuw op het programma. Net als vorig jaar belooft het een middag vol leuke activiteiten en vooral veel gezelligheid te worden!

Tijdens de familiemiddag zal Plaatselijk Belang zich presenteren op de informatiemarkt. Wij gaan daar graag met jou in gesprek over wat Plaatselijk Belang voor jou en voor Wijnjewoude doet en kan doen! Ook zullen we hier de trailer van de nieuwste dorpsfilm laten zien (heb je nog geen DVD van de dorpsfilm besteld? Geen nood, bij onze stand kan je deze alsnog bestellen). Maar dit is niet het enige: Plaatselijk Belang deelt bij haar stand ook gratis biobakjes uit! Hiermee hopen we dat het afval nog beter wordt gescheiden. Iedereen weet dat het scheiden van afval beter is voor het milieu. Maar wist je ook dat het beter is voor je portemonnee? Het legen van de sortibak kost namelijk € 6,25, terwijl het legen van de biobak slechts € 0,50 kost. Door het afval beter te scheiden help je dus niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee.

Plaatselijk Belang hoopt dat het biobakje zal helpen om het afval scheiden makkelijker te maken. Je kan het bakje op het aanrecht zetten en hier je etensresten, groente- en fruitafval in gooien. Aan het eind van de dag leeg je het bakje in de biobak en kun je hem afspoelen of in de vaatwasser doen.

Genoeg redenen dus om langs te komen op de familiedag en een bezoekje te brengen aan de stand van Plaatselijk Belang. Graag tot zaterdag en voor iedereen een mooi en gezellig dorpsfeest gewenst!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *