Dorpsfilm wordt opnieuw vertoond

Op veler verzoek wordt kort na de zomervakantie de dorpsfilm Wijnjewoude 2017 nog éénmaal vertoond. Deze extra vertoning is bedoeld voor hen die de eerdere vertoningen in april hebben gemist en in het bijzonder ook voor de basisschooljeugd en ouderen. Om aan deze laatste twee doelgroepen tegemoet te komen, is gekozen voor een matinee: een zaterdagmiddagvoorstelling op 8 september om 14.00 uur.
Als de techniek ons niet in de steek laat, zal de film ditmaal op een groot scherm in de sportzaal van de Swingel worden vertoond. Dus zeker ook interessant voor hen die de film nog een tweede keer in hoge kwaliteit willen zien. De entreeprijs bedraagt € 5 (inclusief een pauzedrankje). Voor basisschoolkinderen is de toegangsprijs € 2 (inclusief een drankje). Reserveren is niet nodig.

Geniet als voorproefje van het filmlied geschreven en uitgevoerd door Jan Dirk van der Meulen:

 
De filmmiddag wordt georganiseerd door de dorpsfilmcommissie van Plaatselijk Belang in samenwerking met Kom Erbij. Zij zullen onder meer zorgen voor vervoer van ouderen, om zo iedereen de gelegenheid te geven de film te zien. Kom Erbij zal hierover via de Bân en www.wijnjewoude.net verder communiceren.

Als tweede voorproefje vast wat beelden uit de film:

 

Over het uitbrengen van de DvD zullen we het dorp na de zomervakantie verder informeren. Bestellen is nog mogelijk.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *