Tennisseizoen 2018

Het tennisseizoen is al in volle gang. De banen liggen er piekfijn bij en er wordt regelmatig volop gespeeld. De lessen van onze nieuwe trainer Tom Vink verlopen uitstekend. Hij heeft een vriendelijke uitstraling en een pittige manier van training geven. We zien dat velen hier baat bij hebben!

Onze twee competitieteams draaien goed mee in hun klasse. De competitie daagt er toe uit om net even weer dat beetje extra te geven, tegen tennissers van andere clubs. Morgen, woensdagmiddag 6 juni, hebben we het pannenkoekentoernooi voor onze jeugdleden. Altijd een mooi evenement, waarbij de gezelligheid voorop staat. Ook wij doen mee met de activiteiten rond Midjier Wynjewâld.

Op zaterdag 22 september vieren wij ons 25-jarig bestaan. Een commissie is hier mee bezig. Binnenkort onthullen we wat de festiviteiten gaan worden. Lid worden kan nog altijd: geef je op bij Diny Bouma (tel 06-33180272) of Anne Muller (0516-481351).

Dit bericht is geplaatst in Tennis.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *