Berichten Plaatselijk Belang

Dorpsfeest

Met een goed gevuld en afwisselend programma waar er voor iedereen wat te doen was, kan er terug worden gekeken op weer een geslaagd dorpsfeest. Voor iedereen die niet kan wachten op volgend jaar en nog even wil nagenieten zijn de foto’s en uitslagen van de verschillende activiteiten te vinden op www.wijnjewoude.net.
Tijdens het afgelopen dorpsfeest heeft PB gratis biobakjes uitgedeeld. Deze bakjes zijn beschikbaar gesteld door de gemeente en hebben als doel om het scheiden van afval nog makkelijker te maken. Er zijn heel wat bakjes uitgedeeld en uiteraard hopen we dat ze goed gebruikt zullen worden!

Geslaagd /Gezakt

Er wapperden weer flink wat vlaggen met rugtassen aan de stok, een prachtig gezicht! Alle geslaagden: van harte gefeliciteerd! Na (waarschijnlijk) hard werken begint er nu een hele nieuwe fase in je leven. PB wenst jullie veel succes met deze volgende stap.
Er zijn helaas ook mensen gezakt. Een ontzettende tegenvaller na de vele uren blokken voor de examens. We hopen dat je niet opgeeft en de energie weer weet te vinden om komend jaar te gaan vlammen.
Maar geslaagd of gezakt: eerst genieten van een welverdiende vakantie!

Midjier Wynjewâld

Op het moment van schrijven van dit stukje nadert de ontknoping van de eerste editie van Midjier. Waar het vorig jaar niet doorging vanwege het slechte weer, kon de organisatie het nu niet beter treffen. Met veel sport en spel, muziek en vooral gezelligheid kan er nu al gesproken worden van een succes! PB wil op deze plek alvast alle vrijwilligers die dit evenement hebben georganiseerd en hebben geholpen het evenement mogelijk te maken heel erg bedanken en een enorm compliment geven voor wat ze hebben bereikt. Dat er met zoveel mensen zoveel tijd en energie is gestoken in dit evenement, met als enige doel de Opsterlandse Voedselbank. Dit is iets waar wij als dorp ontzettend trots op mogen zijn!

Uitkomsten Dorpsspiegel

In de Bân van de vorige maand hebben we al genoemd dat de uitkomsten van de dorpsspiegel bekend zijn maar dat er nog een paar onduidelijkheden zouden worden uitgezocht. We hadden gehoopt dat we in deze Bân hier meer over hadden kunnen vertellen, maar helaas zijn de uitkomsten nog niet binnen. We zullen dus tot na de zomervakantie moeten wachten met het delen van de uitkomsten.

Vergaderschema Plaatselijk Belang

Op dinsdag 10 juli zal de laatste vergadering van Plaatselijk Belang voor de zomervakantie zijn. Dit betekent automatisch ook het laatste inloopspreekuur voor de zomervakantie. Op dinsdag 11 september zal de eerste vergadering na de zomervakantie zijn.
Wij hopen dat iedereen een mooie zomer heeft en dat we elkaar allemaal in goede gezondheid weer terug morgen zien.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *