Grote brand bij de supermarkt

Net nu een proces op gang kwam om met verschillende partijen te proberen Supermarkt Wynjewâld voor het dorp te behouden, gooit een grote uitslaande brand in het magazijn van de winkel letterlijk roet in het eten.

Een zwaar aangeslagen Johan Bosch moest gisteravond machteloos toezien hoe de brandweer – uitgerukt met korpsen uit Ureterp, Jubbega, Drachten en Beetsterzwaag – de brand in zijn winkel bedwong. De brand brak uit kort voor sluitingstijd in het magazijn. Tot laat in de avond was de brandweer aan het nablussen. Het ziet er naar uit dat de schade groot is. Een zware klap voor Johan, Ella, het personeel en het dorp.

Voor meer foto’s van Jelle de Vries zie: https://www.112fryslan.nl/2018/07/19/grote-brand-in-supermarkt/

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *