Nieuws van Werkgroep Kom erbij

16 juni familiemiddag Dorpsfeest

We waren er, wij van Kom erbij, met theezakjes en ons bankje. Hebt u, of jij al thee gedronken met iemand die u kent van horen en soms zien? Of…gewoon thee gedronken met een buur die niet veel meer buiten komt?
We hebben trouwens goed nieuws, we hebben vier Omtinkers op papier.
Bedankt dames, jullie horen van ons!
Steunt u ons initiatief om dorpsbreed omtinkers mogelijk te maken en wilt u ons helpen? Wij zoeken voor iedere straat in Wijnjewoude een omtinker!

Een open blik, een open hart en open armen, meer heb je niet nodig!
Laten we allemaal Omtinker zijn.

Week tegen eenzaamheid, donderdag 27/9 t/m zaterdag 6/10

We komen, wij van Kom erbij, samen met onze jeugd en iets oudere jeugd?! Maar……waar bent u? U of U of U? Weet U het misschien? We komen met taart voor U! Om voor even en misschien vaker uw stilte te doorbreken…. We noemen het de Taartjesactie. In de Bân van september leest u meer.

28 mei, koffie in de tuinen

Het was een onvergetelijk mooie zonnige ochtend met zelfgemaakte taart, cake en oranjekoek. Familie Van der Wolfshaar en familie Bruinsma, bedankt!!

25 juni, voor het eerst een knutseltafel.

Bedankt Trientsje, we zijn heerlijk even bezig geweest met papier, kaartjes en plaatjes. Heel veel gaven weer de voorkeur aan rummikub of sjoelen en zoals ondertussen ook traditie, legde Jelle de kaarten voor klaverjassen weer op tafel.

23 juli fietsen

We gaan fietsen! Verzamelen bij Ympe Stoker, gebouw De Driehoek om 09.00 uur. Frans Pool neemt ons dan weer mee op fietsreis door onze prachtige omgeving…… Koffie drinken we bij Camping De Hanenburcht aan De Bûtewei nummer 61. Is het weer heel slecht, dan tovert Ympe het gebouw om tot een bioscoop. We gaan dan genieten van een oudere Dorpsfilm.

23 juli, koffie bij Camping de Hanenburcht

Lukt fietsen niet meer, of gewoon geen zin, maar wel zin in koffiedrinken buiten de deur?
We halen u!!
Zie hieronder bij nuttige informatie.

27 augustus koffieochtend in De Swingel

Deze ochtend vullen we de spellen (rummikub, sjoelen en klaverjassen) aan met spelletjes uit de oude doos, of liever gezegd uit de opslagkast in De Swingel. Denk aan marmottenspel, benenknijpspel, tafelkegel en rattenspel.

Kom erbij BANKJE

Wij hebben bedacht om deze prachtige bank, die tijdens Midjier Wynjewâld is voorzien van mooie quotes tegen inlevering van thee of tandpasta, ergens in het dorp neer te zetten, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten voor een praatje wellicht geïnspireerd door een van de teksten. Ideeën zijn zeer welkom. Zie onder voor contactgegevens.

Nuttige informatie voor de koffieochtenden
Iedereen (jonger en wat ouder) is welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur en voor vragen kun je altijd bellen met Alie 0516-481307 of Lydia 06-37552518.
Denk je aan de financiële bijdrage van € 2,-? Bovendien geldt altijd, ben je slecht ter been en wil je wel graag komen, we halen je en brengen je weer thuis! Gewoon bellen!

Jelle, Esther, Alie, Leny, Auckjen en Lydia wensen u een fijne zomer! Onderweg treffen we u graag. En….vertel het door!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *