That’s the spirit!

Johan en zijn medewerkers, vrienden, buren en klanten, allemaal waren zij zaterdagmorgen in touw om de klus te klaren. De hele winkelinventaris verdween in een gigantische container. Nu het onderzoek naar de oorzaak van de brand (kortsluiting) was afgerond en het pand was vrijgegeven, gingen zaterdag om half negen de overalls aan en werden de schouders er onder gezet. Na een eerdere bijeenkomst van slachtofferhulp voor het personeel, was dit een belangrijk moment om als team de spanning wat af te reageren en te tonen waartoe deze Wijnjewoudsters met elkaar in staat zijn. Zelfs bij Johan kon er af en toe weer een voorzichtige glimlach vanaf. De gezamenlijk schoonmaakactie werd afgesloten met een lunch aangeboden door Dennis van het café.

“En nu samen werken aan de toekomst van de supermarkt” was de sfeer. Aan deze mensen en deze spirit zal het niet liggen!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *