Voortbestaan Supermarkt Wynjewâld

Na de brand op 19 juli is met veel extra hulp op zaterdagochtend de winkel leeggehaald. Daarna is er veel onderzocht, gesproken, overlegd en geregeld. Ook uit het forensisch onderzoek zijn geen vervelende belastende zaken naar voren gekomen.

Verzekeringsmensen, Spar-holding, de eigenaar van het pand, andere betrokkenen en natuurlijk Johan en Ella Bosch doen wat nodig is om een goed en helder overzicht te krijgen van wat mogelijk is om de supermarkt voor Wijnjewoude te behouden. Maar door de vakanties van allerlei betrokkenen kan op dit moment nog niet definitief gezegd worden hoe het verder gaat met onze supermarkt.

Na de positief verlopen ‘Verkenningsavond’ op 9 juli sloten diverse inwoners van ons dorp zich aan bij de werkgroep. Ook in deze vakantietijd hebben we contact met elkaar gehouden. Inmiddels is er contact geweest met Doarpswurk. Wout van der Wal heeft vanuit de Stichting Bevordering Ondernemerschap contact gehad met de gemeente en zo zijn er meer activiteiten geweestom duidelijkheid te krijgen over mogelijkheden en ondersteuning.

Zo gauw er zekerheid en duidelijkheid is over de toekomst van de supermarkt laten we dat via de media weten. We hopen als groep dat er een goede en toekomstbestendige oplossing komt voor onze supermarkt.

Namens de werkgroep,
Marianne Hulsbergen

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *