Badmintonvereniging Oerterp – Kom badmintonnen bij ons

Wil je badmintonnen of vraag je je af of badminton iets voor jou is, dan ben je bij badmintonvereniging Oerterp op de juiste plek. Onze vereniging richt zich op Ureterp en omstreken en we zien óók jou graag bij ons aansluiten. Badmintonvereniging Oerterp is er voor iedereen; beginner, of gevorderd en van 8 tot 80 (of ouder).

Nog nooit een badmintonracket in je handen gehad? Geen probleem. Bij ons kun je eerst 2 keer proberen of badminton iets voor je is. Rackets hebben wij op de club. Dus niet meteen naar de winkel rennen voor een racket, maar gewoon even bij ons lenen.

Badminton speel je als enkel- of dubbel spel. Het is een snelle sport die behendigheid vereist, maar dat leer je snel genoeg onder leiding van onze deskundige trainer. Aan het eind van een training heb je echt het gevoel dat je wat hebt gedaan. Mooie bijkomstigheid is dat je bij badminton veel spiergroepen traint en ook flink aan je conditie kunt werken.

Wij trainen op de volgende dagen/tijden:
Jeugd
Dinsdagavond – 19.00 – 20.00 uur – training in groepsverband

Volwassenen
Dinsdagavond – 20.00 – 21.30 (met uitloop naar 22.00 uur)
Donderdagochtend – 9.30 – 11.00 uur
Wil je meer informatie over badmintonvereniging Oerterp? Stuur dan een mailtje. Je kunt natuurlijk ook meteen vrijblijvend langskomen om een keer mee te spelen.

website: www.bvoerterp.nl

Contact
info@bvoerterp.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *