Bedankbericht Johan en Ellen

Beste Klanten,

Wij hebben met veel plezier en inzet in de afgelopen jaren een winkel beheerd in het mooie Wijnjewoude. We hadden al vergevorderde plannen om te verbouwen en een doorstart te maken. Maar de brand op negentien juli heeft ons te doen besluiten om na te denken over hoe we verder willen.

Gezien mijn leeftijd lijkt het ons beter om te stoppen en gewoon wat anders te gaan doen. Wanneer we met een nieuwe winkel beginnen, vraagt dat om een hoge lening. Dat risico vinden we te groot. Gelukkig is er de afgelopen maanden een actieve werkgroep ontstaan die uitkijkt naar een passende oplossing.

Want ook wij wensen jullie een mooie supermarkt, waar iedereen terecht kan. Tevens willen wij alle personeel hartelijk bedanken voor de betrokkenheid, met alles.

Met vriendelijke groet,
Ella & Johan.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *