Cursus edelsmeden door Jan Kerkstra

Cursus edelsmeden voor beginners en gevorderden in Heerenveen

Op 11 september 2018 start er weer een cursus edelsmeden voor beginners en gevorderden. De cursussen worden gegeven door Jan Kerkstra op dinsdagmorgen en dinsdagmiddag in De Heerenveense School van Ateliers Majeur in Heerenveen.

Het mooie en lichte lokaal geeft plaats aan 10 mensen. Alle gereedschap is aanwezig. Deze cursus bestaat uit 12 lessen en wordt gegeven dinsdagmorgen van 9.30 – 12.00 uur en op dinsdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur.

In deze cursus edelsmeden leert u het maken van sieraden en kleine objecten. Gereedschapsleer en basistechnieken, zoals vijlen, zagen, solderen en polijsten komen aan bod. Ook wordt er aandacht besteed aan ontwerpen, maatvoering en het leren nauwkeurig te werken.

Voor het eerste leer project; een ring, is het zilver gratis. Materialen zoals, alpaca, koper en messing kunt u ook gratis gebruiken. Als u in edele materialen zoals zilver of met (half) edelstenen wilt werken, krijgt u daar verkoopadressen van. Natuurlijk zijn alle sieraden die u zelf gemaakt heeft, uw eigendom.

Jan Kerkstra is Meester Goudsmid en ontwerpt en maakt al meer dan 25 jaar sieraden. Samen met zijn partner Marion Pannekoek is hij mede-eigenaar van The Jewelry Story een atelier en winkel in Wijnjewoude.

De lessen starten dinsdag 11- 09-2018. Locatie: De Heerenveense school, Minckelersstraat 11, 8442 CE in Heerenveen. Kosten voor 12 lessen van 2.5 uur, inclusief koffie €375,-

Voor meer informatie of opgave voor deze cursus bel naar Jan Kerkstra: 0516 481757 of email naar: atelier@thejewelrystory.com

Jan Kerkstra edelsmid aan het werk

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.