It Wâldhûs op bezoek bij de buren

Als afsluiting van de zomer organiseerde buurtvereniging “De Witte Zwaan” zaterdag 22 september een burendag waarbij ook de bewoners van “It Wâldhûs” waren uitgenodigd. Een gezelschap van ca. 35 personen verzamelde zich om 14 uur in de kapschuur aan de Merkebuorren 84 alwaar een programma met hapjes en een drankje, oude Hollandse Spellen en samen eten was voorbereid. Ook stond muziek maken en zingen op het programma. Onder leiding van Sip Visser op gitaar en Marco Tadema met keyboard en zang, werd de feestvreugde verhoogd en werden liederen uit de oude doos meegezongen.

Om ongeveer 19 uur werd het programma afgesloten. Er kan zondermeer op een geslaagde activiteit worden teruggekeken.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.