Meer activiteiten in de Swingel voor jou!

Meer activiteiten in de Swingel, voor elke doelgroep! Dat is het doel dat we willen bereiken. Zo’n mooie centrale plek in het dorp, maar we komen er niet vaak. Dat is toch jammer. Woensdag 3 oktober om 20.00 uur zullen we met een groep dorpsbewoners samen brainstormen welke activiteiten we graag terug zouden willen zien in het dorpshuis en wat we daar voor kunnen doen. Er zullen jongeren, dertigers, veertigers en vijftigers aanschuiven op deze avond. Wij hebben een paar mensen gevraagd maar zouden het erg leuk vinden als jij ook mee wilt denken op deze avond! Kom dus vrijblijvend langs en deel je ideeën met ons.

Tot dan!
Ypie Dijkstra en Margriet Sijtsema-Tolsma

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *