ODV 1 – V en V 68

Wedstrijdverslag Bekerwedstrijd VV ODV 1 – V en V 68

Na de voorbereiding, waarin wedstrijden tegen IJVC, ONB, ONT, Rottevalle en Drachtster Boys 2, begon met deze 1e bekerwedstrijd het seizoen 2018/2019.

Bij ODV diverse nieuwe gezichten. Allereerst onze nieuwe trainer Jeroen van Wijk, daarnaast kwamen over Auke Linstra en Kees en Jelte Posthumus over en terug van het 2e Tjeerd Linstra

ODV en V en V hielden zich in de 1e helft aardig in evenwicht. Over en weer waren er kansen. ODV kwam door een prachtige aanval over links op 1-0. Doelpunt werd op aangeven van Tjeerd keurig door Joop afgemaakt. Lang kon ODV niet van de voorsprong genieten. Het was V en V die, eveneens over links, de 1 – 1 liet aantekenen. Tot aan de pauze kregen beide teams nog kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Na de thee een heel ander beeld. V en V kwam er niet meer aan te pas. ODV was heer en meester, maar vergat 1 ding: scoren. 4 tot 5 opgelegde kansen waren aan onze spelers niet benut. Zelf een, terechte, strafschop, kon niet worden omgezet tot een doelpunt. Als de eindstand 4 tot 5-1 was geweest was dat geheel terecht geweest.
Al met al deed ODV zicht met de einstand dus dik tekort. 2 punten verloren. Echter op basis van het getoonde spelbeeld, met namen de 2e helft, mag je beste een beetje tevreden zijn.

Komende weekend, 8.9, speelt ODV 1 de 2e bekerwedstrijd. Er wordt dan om 14.00 uur gespeeld in en tegen Waskemeer.
Nog even dit:
Door de droogte van de afgelopen tijd zijn er nog velden waar nog niet op kan worden gevoetbald. Van wat wij hebben begrepen valt ook het veld van Waskemeer daaronder.
Er bestaat dus de mogelijkheid dat de wedstrijd moet worden omgedraaid.
Houdt deze site goed in de gaten. Zodra het bekend is waar de wedstrijd definitief wordt gespeeld vermelden wij dat hier.