Beheerders gezocht

De Swingel is het Multifunctioneel Centrum van Wijnjewoude. De Swingel is door eendrachtige samenwerking van een groot aantal dorpsbewoners tot stand gekomen en wordt op dit moment beheerd door vrijwilligers. Het gebouw is een kleine 20 jaar geleden in de huidige vorm gebouwd en het bestuur is op dit moment bezig met plannen om de keuken te moderniseren en uit te breiden.

In het kader van ‘Wijnjewoude gezond’ zal in de Swingel de gelegenheid geboden worden om te fitnessen. Dit plan is nog in ontwikkeling. Het bestuur van De Swingel verwacht dat met deze projecten de Swingel weer voldoende mensen zal trekken om een vaste beheerder van inkomsten te kunnen voorzien.

Wij gaan dan ook graag in gesprek met kandidaten naar aanleiding van onderstaand profiel.

MFC de Swingel, kloppend hart van een duurzaam dorp zoekt op korte termijn beheerder(s).
Het dorpshuis stelt haar faciliteiten ter beschikking aan verenigingen, stichtingen, bedrijven en particulieren. Wij beschikken over een goede en ruime accommodatie met multifunctionele gymzaal, bar, vergaderruimten en een terras.
Wie zoeken wij?
Voor deze functie zoeken wij iemand (echtpaar of duo ook mogelijk) met ondernemersgeest, een oplossingsgerichte houding, flexibele instelling en een “hands on“ mentaliteit. De functie van het dorpshuis is: een “thuis’ te bieden aan de diverse gebruikers. De accommodatie is daarnaast zeer geschikt voor commerciële activiteiten als feesten en partijen, café- en terrasbezoek en het organiseren van workshops.
Onze functie eisen zijn?
In het bezit van alle voor horecabedrijf vereiste diploma’s. In bezit van geldig BHV diploma. Financieel en commercieel inzicht.
Ervaring
Aantoonbare horeca-ervaring bij voorkeur als beheerder of gastheer.
Wat bieden wij?
De kans om als beheerder onze accommodatie te exploiteren in het kloppend hart van het duurzame dorp Wijnjewoude. Aanvaarding in overleg met het bestuur.

Meer informatie kunt u krijgen bij Pieter de Kroon, voorzitter, telefoon 06 1299 6778. Uw sollicitatie kunt u richten aan: Bestuur MFC de Swingel, secretaris Goos Bus, Mounleane 3, 9241 HA, Wijnjewoude. Of via: gwbus@hccnet.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *