Glasvezel, de tijd dringt!

De glasvezelcampagne in de gemeente Opsterland is in volle gang. Donderdag 25 oktober is de laatste tussenstand bijgewerkt en we zitten op 24,2% aanmeldingen. Koplopers zijn Olterterp (met 51,8%) en Langezwaag (met 50,0%). Wijnjewoude kan nog veel beter met zijn 21,3%!


Om van start te kunnen met de aanleg van glasvezel in Opsterland zijn we minimaal 60% deelname nodig in de hele gemeente: https://www.glasvezelvankabelnoord.nl/mijn-gemeente/opsterland.
Kunnen jullie ons helpen om dit te halen?

Van 30 oktober t/m 2 november 2018 is Kabelnoord te vinden in diverse dorpen in Opsterland. Zie ook de advertentie uit de SA!. Alle betrokkenen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting ontvangen deze week een uitnodiging om naar een servicepunt in de buurt te komen. Belangstellenden kunnen hier hun vragen stellen of hulp krijgen bij het samenstellen van hun persoonlijke abonnement.
Mensen die graag een medewerker thuis ontvangen kunnen een gesprek aanvragen via: https://www.glasvezelvankabelnoord.nl/gesprek/

Heb je je al opgegeven? Mooi maar dat is nog niet genoeg. Druk op de bel bij de buren en leg hen uit hoe belangrijk het is dat ook zij meedoen. Wij gaan ervoor! Op naar de 60% deelname!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *