Misschien krijgt Wijnjewoude zijn supermarkt terug!

Sinds de supermarkt in Wijnjewoude door brand moest sluiten, spant een groep dorpsbewoners zich in om het mogelijk te maken dat er weer een supermarkt zijn deuren opent in het dorp.

De werkgroep richt zich daarbij vooral op het zoeken naar zowel een ondernemer als een locatie. Daarover worden op verschillende niveaus gesprekken gevoerd.

Omdat het beschikbare aantal m2 in relatie staat tot een geschatte omzet die ook aan een aspirant-ondernemer uitzicht biedt voor een toekomst in Wijnjewoude, moet nog veel eerst duidelijk worden. Dit vraagt helaas tijd voordat beslissingen kunnen worden genomen.

Het zal een geweldige ontwikkeling zijn als er weer een supermarkt opent in Wijnjewoude! De werkgroep doet er alles aan om dat te bewerkstelligen.

Om de goede beslissingen te kunnen nemen, wordt een enquête voorbereid met vragen die gericht zijn op de verwachtingen van een nieuwe supermarkt. Voor de leefbaarheid van een dorp is een levensvatbare detailhandel zoals o.a. een bakker en een supermarkt belangrijk. Die winkels kunnen we alleen behouden als we allen van dat belang
doordrongen zijn en onze dagelijkse boodschappen in principe in ons dorp doen. Daarom de slogan:

MEN KOOPT ELDERS NIET, WAT HET EIGEN DORP U BIEDT !

We houden u op de hoogte !

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *