ODV – ASC

Wedstrijdsponsers: Verfboer Jubbega
Ruststand 3 -1
Eindstand 5-1

Doelpunten: 1-0 Joop 2-0 Tjeerd, 3, 4 en 5 – 1 wederom Joop.

Na een dikke week van ongeloof, pijn en verdriet ging vandaag de wereld weer gewoon door.
Voor de wedstrijd verzamelden de teams van ODV 1 en 2 en de tegenstanders ASC en Lycurgus zich op middenstip. Daar werd, ter nagedachtenis aan Gina en uit respect voor Jeroen, Senne en Fyn een indrukwekkende minuut stilte gehouden.
Na deze minuut gaat het “weer” gewoon los. ODV is de betere ploeg en komt na 3 minuten al op voorsprong. 10 minuten later staat al de 2-0 op het bord. Het is Tjeerd die met een bekeken schot de doelman van ASC passeert. ODV blijft beter, heeft ook kansen, maar moet oppassen voor de gevaarlijke voorhoede van ASC. In minuut 35 gaat het toch nog mis. Het is de spits van ASC die de spanning terug in de wedstrijd brengt. 2-1.
ODV verzuimt om de voorsprong uit te breiden. Door zeer puik kepers werk van Niels blijft de 2-1 op het bord staan. 2 minuten voor de pauze is het toch raak. Joop maak zijn 2e en ODV gaat met een terechte 3-1 voorsprong rusten.
In de 2e helft een gelijk beeld ODV beter maar scoort niet en kansjes voor ASC maar die worden gepareerd door onze doelman Niels.
In minuut 76 en 86 is toch weer ODV die scoort. Wederom is het Joop die zijn totaal van vandaag op 4 en zijn seizoens totaal op 9 doelpunten brengt.
Een hele mooie overwinning.

Overige uitslagen:

Velocitas 1897 – Boerakker 9 – 1
OKVC – RWF 0 – 6
Opende – ONR 2 – 0
LEO FC – Helpman 1 – 4
Lauwers De – Haulerwijk 2 – 5

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *