Voorbereiding Sinterklaasintocht

 

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang!

Zaterdag 24 november dan is het weer zo ver. Sinterklaas komt weer in Nederland, en zal ook zeker in wijnjewoude weer een feestje bouwen. Om dit feestje te organiseren vragen we ook dit jaar weer om een bijdrage van alle dorpsbewoners en ondernemers.

Want dankzij deze financiële steun kunnen we dit prachtige feest elk jaar weer tot een succes maken.

In de periode van 19 t/m 26 okt komt er iemand van uw buurtvereniging bij u langs voor een vrijwillige bijdrage, voor het organiseren van het Sinterklaasfeest in Wijnjewoude. De lijsten voor deze vrijwillige bijdrage brengen we bij de contactpersonen van de buurtvereniging.

Iedereen alvast heel erg bedankt voor de bijdrage en we zien jullie op zaterdag 24 november om 10.00 bij het waldhus!

Vriendelijke groet,
De Intochtcommissie Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *