Bericht van Kom Erbij

We hebben inmiddels zes omtinkers op papier, die natuurlijk ogen, armen en hart al open stellen….niet wachten op de startgong hoor!

Steunt u ons initiatief trouwens ook, om dorps breed omtinkers mogelijk te maken en wilt u ons helpen? Wij zoeken voor iedere straat in Wijnjewoude een omtinker! Komt u niet bij ons, wij komen bij u, omdat het van groot belang is! In januari 2019 organiseren we een moment waarop we die denkbeeldige startgong luiden, voorafgegaan door een inspirerend samenzijn. Maaaar…..laten we ondertussen, dus morgen, vandaag en de dagen die komen. ook gewoon naar elkaar omkijken!!

Vooruitblik: Op de Koffieochtend op 19 november spelletjes en knutselen (nog een keer in Kerstsfeer). En op 17 december organiseren we een Kerstlunch, tijden en andere details volgen.

Het bankje heeft een plek gekregen in de hal van De Swingel, misschien heeft u al even plaats genomen en bent u in gesprek gegaan? Nog wel even de oproep om u aan te sporen om de lege plekjes nog op te vullen met mooie gedachtes.

Namens werkgroep Kom erbij,
Lydia Huisman.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *