Glasvezel? Gelukt!

Wijnjewoude krijgt glasvezel! Bijna 75% van de betrokkenen in Opsterland heeft zich aangemeld voor een glasvezel abonnement bij Kabelnoord. Een mooi succes, niet in de laatste plaats voor de vrijwillige ambassadeurs die in de afgelopen weken van deur tot deur trokken. Vooral de laatste dagen stroomden de aanmeldingen binnen.
“Het succes van de glasvezelcampagne is te danken aan de grandioze inzet van een hele grote groep ambassadeurs, de gemeente Opsterland en plaatselijke dorpsbelangen.” Aldus de Niek Geelhoed, directeur van Kabelnoord.

In de loop van 2019 kunnen de eerste abonnees in Opsterland gebruik gaan maken van hun snelle verbinding. Allen die zich hebben aangemeld, ontvangen binnenkort persoonlijk bericht van Kabelnoord.
En let op: Zij die zich nog bedenken en zich alsnog aanmelden, kunnen dat nog doen t/m 3 december zonder meerkosten. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

lees meer…

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *