Hapkes wurkshop in Swingel

De tapas workshop, een nieuwe loot aan de stam van de Swingel-activiteitencommissie, gisteravond, was een groot succes. Onder de bezielende, kundige maar ook strakke leiding van Ypie Dijkstra gingen zeven enthousiaste dames en één verdwaalde – maar erg goed opgevangen – heer aan de slag. Alles was tot in elk detail voorbereid en dus kon met ingrediënten als pijnboompitten, Parmezaans kaas, filodeeg, champignons, knoflook, feta en zelfgemaakte pesto eigenlijk niets meer mis gaan.

Voor velen was het een openbaring te zien hoe je met weinig ingrediënten de heerlijkste hapjes kunt maken. Wat te denken van Vitello Tonato, Sigari Boregi, gevulde champignons, gevulde courgettes, een trio van geitenkaasballetjes of Baskisch gehakt? Er was oog voor elk detail en veel, vooral positieve, feedback. Zo werd de krokant gebakken bacon door allen geprezen. En dat alles in de nu nog kleine en simpele Swingel keuken. Dat belooft wat voor de toekomst!

In de gezellige nazit gingen de hapjes er in als tiramisu (ook al zelf gemaakt). En wat over was, in doggie-cups mee naar huis. Voor herhaling vatbaar Ypie!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *