Mindfulness; een introductie

Op donderdagavond 22 november start de cursus ‘Mindfulness; een introductie’.
De zes bijeenkomsten van anderhalf uur zijn bedoeld als een ervaringsgerichte introductie tot Mindfulness. We gaan niet zozeer over Mindfulness praten – dat wordt immers al overvloedig gedaan – maar we gaan Mindfulness beoefenen, en zo de betekenis ervan ervaren. Deze cursus kan een opstap zijn naar het volgen van de achtweekse MBSR-training (Mindfulness Based Stress Reduction) zoals vormgegeven door Jon Kabat-Zinn. In iedere bijeenkomst komen basiselementen en oefeningen uit deze training aan bod. Een deel van de bijeenkomst wordt besteed aan Mindfulness Yoga.

Voor meer informatie klik hier of kijk op www.joycederozario.nl. Je kunt ook mailen naar joyderoza@gmail.com of bellen naar (06) 15 32 10 15.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *