ODV vraagt kapvergunning

ODV is een paar keer met de gemeente in gesprek geweest over de twee grote bomen die naast de kantine staan. Deze zijn dusdanig groot, dat ze zorgen voor een lagere zonnestroom-opbrengst van naar schatting 22%. Degenen die bij de club betrokken zijn bij het energiebesparingsproject adviseren nu deze bomen weg te halen. We hebben bij de gemeente aangegeven graag nieuwe bomen terug te willen planten, wat akkoord is bevonden. De gemeente wil hiervoor het schouwpad aan de kant van de Russchenreed gebruiken en verzorgt de herplant van deze bomen. Binnenkort zal vanuit het ODV-bestuur de vergunningsaanvraag voor de kap van bovengenoemde bomen worden verzonden.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *