Gastzangers welkom voor passieproject

Christelijk gemengd koor ‘Looft den Heer’ Wijnjewoude nodigt gastzangers uit voor de passiecantate ‘Lam Gods’ van Johan Bredewout, op tekst van Hans de Ruiter.
Dit wordt het derde passieproject van ‘Looft den Heer’, waarbij het basiskoor wordt uitgebreid met tientallen enthousiaste gastzangers die gedurende twee maanden wekelijks repeteren. In de week voor Pasen staan drie uitvoeringen gepland (13, 14, 17 april) in Zuid Oost Friesland. De repetities zijn vanaf 20 februari op woensdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in Wijnjewoude.

De cantate ‘Lam Gods’ is het passie deel van het Oratorium ‘Van Liefde Ongekend’. De koorpartijen zijn eenvoudig en worden afgewisseld met tekst lezingen en samenzang. Het geheel wordt begeleid door piano en orgel en staat onder leiding van Annejaap Soldaat.

Zin om mee te doen? Meld je aan vóór 1 februari!
Bij Wieke Haarsma, w.haarsma47@gmail.com of tel. 06 21462014 (ook voor vragen)

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *