Het nieuwe jaar in met Kom Erbij

Graag wensen wij, alle vrijwilligers van Kom erbij, u een voorspoedig nieuwjaar vol warmte, liefde en gezondheid. Hopelijk treffen we elkaar op onze weg naar verbinding.

Omtinkers
We gaan los. 22 januari starten we ons nieuwe “Kom erbij jaar” in Hervormd gebouw De Driehoek, met een inspirerende avond waar de Omtinkers elkaar leren kennen, op weg naar die broodnodige verbondenheid. De uitnodigingen zijn de deur uit.

Terugblik
We hadden een prachtig jaar, want we zagen elkaar maandelijks. Een keer op de fiets, in een prachtige tuin, bij de bingo, een paar keer kwam er een spreker en ook een keer gingen we in beweging. Heel graag deden we ook spelletjes of knutselden een kaartje. We eindigden het jaar met de Kerstlunch. Om een idee te krijgen van wat er dan gebeurt, hierbij een foto. Deze wordt geplaatst met permissie van alle aanwezigen. Het was gewoonweg fantastisch! Iedereen die zijn steentje bijdroeg, bedankt!!!

Vooruitblik
Ook in het nieuwe jaar slaan we dezelfde weg in, we hopen op nog meer aanloop en dan nu van de iets jongere dorpsgenoot. Misschien heb je ideeën? Hieronder de contactgegevens, bel gerust!

We gaan weer fietsen, een tuin bezichtigen, de peuters komen langs en we gaan proberen dorpsbreed iets te organiseren, maar wel samen met u. H

Koffieochtend 21 januari
U bent van harte welkom! De koffie staat klaar om 10 uur. Als vaste gast willen we u vragen een buur van dichtbij of iets verder af mee te nemen, zij kunnen gratis aanschuiven.

Nuttige informatie voor de koffieochtenden
Iedereen (jonger en wat ouder) is welkom van 10.00 uur tot 11.30 uur en voor vragen of ideeën kun je altijd bellen met Alie, tel.: 0516-481307 of Lydia, tel.: 06-37552518. Denk je aan de financiële bijdrage van € 2,-? Bovendien geldt altijd, ben je slecht ter been en wil je wel graag komen, we halen je en brengen je weer thuis! Gewoon bellen!

Onderweg treffen we u graag. En….vertel het door!
Namens werkgroep Kom erbij, Lydia Huisman.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *