ODV-trainer Jeroen van Wijk tekent bij

WIJNJEWOUDE –Selectie en bestuur van ODV zijn zeer verheugd dat Jeroen van Wijk zijn contract met een jaar heeft verlengd.
,,Ik ben ook blij dat we de samenwerking met een jaar hebben verlengd. Er zit enorm veel energie en talent in deze groep en het is geweldig om daar elke week mee te mogen werken. Daarnaast heeft de club de randvoorwaarden om spelers te ontwikkelen uitstekend voor elkaar. De velden zijn top, er zitten talentvolle spelers in de jeugdteams en deze teams worden ook nog eens getraind door eigen jongens.””, volgens van Wijk. ODV is op haar beurt ook zeer goed te spreken over het functioneren van de trainer. ,,Jeroen is een fanatieke positieve trainer die het team blijft boeien met zijn attractieve speelstijl”, laat het bestuur van ODV weten in een reactie. Naast Jeroen van Wijk heeft assistent-trainer Hielke Meijer (Wijnjewoude) en fysio/verzorger Johan de Boer (Ureterp) aangegeven ook door te gaan.
Jeroen van Wijk is bezig aan zijn eerste seizoen bij de formatie uit Wijnjewoude, waarin hij probeert ODV in de top vier van de vierde klasse C te krijgen.

Dit bericht is geplaatst in ODV.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *