Bingoballen rollen in de Swingel

Een stuk of twintig gespannen kinderkopjes geconcentreerd gebogen over hun bingokaart: het was een gezellige boel dinsdagmiddag in De Swingel. Vakkundig aan elkaar gepraat door Else, die samen met Rixt de eerste versie van de kinderbingo presenteerde. De bingo was georganiseerd door de activiteitencommissie van De Swingel. De gelukkige winnaars gingen er met de mooiste prijzen van door. Een mooie onderbreking van de voorjaarsvakantie!

En vergeet niet: aanstaande vrijdag 22 februari ben je om 19.45 uur welkom in De Swingel voor opnieuw een mooie bingoavond, nu voor alle leeftijden. Hoofdprijs een diner voor twee bij de Stripe. Wie wil dat nu niet?
Neem een tientje mee en waag een gokje! Tot vrijdag!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *