Chauffeurs en gasten gezocht

In het kader van NL Doet organiseert het SWAL (Samen Weven Aan het Leven) een activiteit voor mensen die nauwelijks buiten de deur komen. De samenwerkende organisaties zoeken chauffeurs die op vrijdagmiddag 15 maart een autoritje van ongeveer een uur in de omgeving met gasten willen maken. De gasten mogen de route bepalen.

En we zoeken gasten: mensen die niet of nauwelijks buiten de deur komen. U mag uzelf opgeven. Als u iemand anders wilt opgeven, dan graag eerst overleggen. De chauffeurs zoeken in de week ervoor contact met de gasten om afspraken te maken voor het ophalen.
Na dit autoritje is er een gezellig samenzijn in De Swingel. Daar wordt men rond 15.00 uur verwacht voor een hapje en een drankje. De chauffeurs zullen hun gasten om 16.30 uur weer naar huis brengen.
Aan deze middag zijn geen kosten verbonden De chauffeurs rijden op vrijwillige basis; er is geen reiskostenvergoeding. Deze activiteit is gericht op mensen uit Ureterp, Wijnjewoude, Bakkeveen, Frieschepalen en Siegerswoude.

Opgeven uiterlijk 8 maart a.s. bij Mathilde Krijgsheld:
Telefoon: 0512-785391 of app naar 06-3000 8106
Email: mathildekrijgsheld@gmail.com
Graag doorgeven:
* naam, adres, mailadres en telefoonnummer chauffeurs
* naam, adres en telefoonnummer gasten

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *